NOU FORD PUMA - Desembre del 2019

09/07/2019

Tecnologia per fer-te gaudir de la conducció

El Ford Puma té tecnologia innovadora dissenyada per millorar el plaer de conduir. Un exemple d'això són les maneres de conducció seleccionables i el Ford Co-Pilot360; un impressionant conjunt de tecnologies d'assistència que treballen a l'uníson per ajudar a administrar l'acceleració, la frenada i fins i tot la direcció en situacions concretes. Aquestes tecnologies inclouen el control de creuer adaptatiu, l'assistent de pre-col·lisió, i l'assistència de direcció evasiva. Totes elles vigilen atentament la carretera, alertándote de possibles perills.
Una nova era de vehicles híbrids més nets ha arribat, i el Ford Puma se suma a ella. Ofereix uns innovadors motors Ecoboost híbrids de gasolina, amb un rendiment excepcional, juntament amb una impressionant eficiència que atorga unes emissions de CO2 notablement més baixes que altres motors convencionals.
La teva seguretat és la nostra prioritat: Des d'avisar sobre possibles impactes i col·lisions, fins a sistemes intel·ligents que t'ajudaran a mantenir la tracció i l'estabilitat en tot moment. Per això el Ford Puma ofereix tecnologies d'assistència intel·ligents, que han estat dissenyades per protegir-te a tu, a la teva família i a la resta d'usuaris de la via.
 
 

Informació addicional